SOLIDIFY bestaat sinds 2018 en is een klein consulting bedrijf dat zich vooral richt op het verhogen van verkoopkansen, klanttevredenheid en operationele efficiëntie bij klanten door slim combineren van klantgericht denken en supply chain management. SOLIDIFY is het bedrijf van Jasper Verburg, een supply chain expert met ruim 20 jaar ervaring.

Voordat hij met SOLIDIFY begon, werkte Jasper 5 jaar bij DAMCO, het onafhankelijke bedrijfsonderdeel binnen de A.P. Moller – Maersk groep dat zich bezig houdt met internationale lucht- en zeevrachtexpeditie en supply chain management. Hij hielp klantvoorstellen te innoveren en was een drijvende kracht achter de wereldwijde implementatie van het verkoopproces voor complexe klantoplossingen. Zijn meest recente taak betrof het ondersteunen van de wereldwijde talentenprogramma’s en training van de ervaren verkopers in adviesgericht verkopen.

Eerder werkte Jasper gedurende 8 jaar in diverse functies bij logistiek dienstverlener UTi. Als senior supply chain consultant was hij betrokken bij diverse optimalisatie- en implementatie projecten voor klanten in de automobiel-, consumentengoederen- en high-tech industrie. Daarna volgde Europese verantwoordelijkheid voor de opbouw van kennis over en verkoop aan klanten uit de farmaceutische industrie. Tenslotte is hij landenmanager geweest in Roemenië.

Voor zijn tijd bij UTi was Jasper 4 jaar als studentbegeleider en docent logistiek en supply chain management verbonden aan de Haarlem Business School, onderdeel van de grootste hogeschool van Nederland met een specialisatie op het gebied van Logistiek en Economie.

Jasper’s professionele carrière is begonnen als trainee bij Van Ommeren Intexo, waar hij eerst een deel van het customer service team leidde in één van de magazijnen, en later hielp met het bouwen van een track-en-trace systeem voor de binnenkomende goederen van een grote transportklant. Hierna volgde een periode bij telecom provider Telfort als planner voor de levering van consumentenproducten aan winkels.

Jasper is afgestudeerd aan de Vervoersacademie in Venlo en in bezit van het HBO diploma Logistiek en Supply Chain Management. Hij is een pragmatisch en zorgzaam persoon die graag anderen helpt succesvol te zijn. Hij brengt snel structuur in complexe situaties en stelt regelmatig de huidige situatie op een constructieve manier ter discussie. Hij wordt gewaardeerd als klankbord en bron van creatieve ideeën. In zijn vrije tijd speelt Jasper squash, loopt regelmatig hard, en is actief met improvisatietheater. Daarnaast houdt hij van reizen, met het Afrikaans continent als favoriete bestemming.

Contact

SOLIDIFY Training & Consulting
Alberdingk Thijmlaan 11
2106 EG Heemstede
Nederland

Kamer van Koophandel: 70456275
BTW: NL150553390B01
IBAN: NL15 KNAB 0256 9627 23
BIC (Nederland): KNABNL2H
BIC (Internationaal): ABNANL2A